30 Eylül 2014 Salı

Gebze Nakliyat Geçmişi ve Geleceği


By on 08:18

Taşımacılıkta 40 yıllık gibi büyük bir geçmişe sahip olan Gebze nakliyat yıllardır edinmiş olduğumuz tecrübeler sayesinde sizlere en iyi hizmet kalitesini sunmak için yanınızda olmaya devam edecektir.
Taşımacılıkta en önde olan firmamız geniş araç sayısı ve profesyonel elemanları ile Şehir içi, Şehirlerarası konut,  İşyeri, Büro, Fabrika nakliyesi ve eşya depolama hizmetlerini en güvenceli ve sorunsuz bir şekilde gerçekleştirerek taşınmanızda sizlere yardımcı olmaya gayret eder.
Şirketimizi çağrı merkezini arayarak istediğiniz türde taşımacılıkta size yardımcı olur ve size uygun, en cazip fiyatlarımızla evinizi taşıyoruz. Taşıma sırasında eşyalarınızı elemanlarımız koliler yardımıyla taşımaktadırlar ve yeni evinize aynı şekilde dizmektedirler. Bu taşımacılığı çok hassas yapıyoruz. Taşıma sırasında asansörlü taşıma yaparak eşya taşırken kırılma olasılığını en düşük seviyelere indiriyoruz. Geçtiğimiz 40 yılın bizlere vermiş olduğu Gebze Nakliyat tecrübe ile taşımacılık konusunda uzmanlaşmış personellerimiz, geniş servis ağımız ile özel araçlarımla kusursuz ve zamanında bir hizmet için sizlerden bizi tercih etmenizi istiyoruz.

Yapacağımız kaliteli taşımacılık ile her şeyden önce müşterilerin eşyalarını kırılmaması ve çizilmemesi konusunda eşyalarınızın ambalajlanması kaliteli bir şekilde gerçekleştirilecektir. Bu aşamada evinizde bulunan hiçbir eşyanız ambalajlanmadan ve paketlenmeden evden dışarı çıkarılmaz. Taşımacılık sektöründe Gebze taşımacılık de teknolojiyi takip ederek en son çıkan ambalajlama ve paketleme malzemelerini kullanmaktayız. Olacağından değil ama sizleri memnun etmek için taşınacak bütün ev veya ofis eşyalarınız garanti altına alınır. Yolda veya herhangi bir şekilde eşyanıza zarar gelirse bu tarafımız karşısından karşılanacaktır.

Yazarız Biz

Yazarız Biz - Hertürlü konuda makale yazar.

0 yorum:

Yorum Gönder